Privacy

Laatst aangepast: 23-5-2018


Privacy policy


Cadeau met Tekst respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 
Cadeau met Tekst gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst en/of een workshop boekt, hebben wij uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden
Betaling van uw bestelling verloopt via Mollie, Paypal of Knab bij vooraf overmaken, (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling via sumup (pin) loopt of contant). 
Voor betaling via Mollie zijn uw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van uw eigen bank.
Betaling via Paypal gaat via de beschermde omgeving van Paypal of via Mollie
Betaling via sumup gebeurt via een pinapparaat.
Bij betaling vooraf overmaken maakt u het bedrag over naar onze rekening bij Knab
Voor de nieuwsbrief dient u uzelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt uw naam en e-mailadres gevraagd. Heeft u uzelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvangt u maximaal 2 keer per maand de nieuwsbrief met daarin nieuws, acties en aanbiedingen 
Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kunt u geven door een e-mail te sturen naar info@cadeaumettekst.nl. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben wij voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over u bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten/diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon. 

Samenwerking met derde partijen
Cadeau met Tekst werkt samen met de volgende partijen:
Packs ontvangt uw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van uw bestelling alsmede om u op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Packs ( onbezorgd bezorgd) voor meer informatie. http://www.onbezorgdbezorgd.nl/algemene-voorwaarden/
Postnl ontvangt uw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van uw bestelling als u op de waddeneilanden woont alsmede om u op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Postnl voor meer informatie. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
Mollie ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie. https://www.mollie.com/nl/privacy
Paypal ontvangt uw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Paypal voor meer informatie. https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL
Sumup ontvangt uw naam en bankgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Sumup voor meer informatie. https://sumup.nl/privacybeleid/?prc=EU19AIR
Knab ontvangt uw naam en bankgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van uw persoonsgegevens verwijzen wij u graag naar de privacyverklaring van Knab voor meer informatie. https://www.knab.nl/privacy
Mijnwebwinkel is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die u via onze webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel  heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
https://www.mijnwebwinkel.nl/voorwaarden


Communicatie

Bij iedere vorm van communicatie, via e-mail, telefoon, whatsapp, facebook, messenger, instagram,  pinterest zullen wij u via die weg beantwoorden en slaan dit verder niet op in ons bestand, tenzij u een bestelling via die weg plaatst.

Daarnaast gebruikt Cadeau met Tekst cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat u bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies. 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelwagen liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelwagen plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.


Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Cadeau met Tekst verkoopt uw gegevens niet
Cadeau met Tekst zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heeft u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u uzelf afmeldt voor de nieuwsbrief. 
Uw gegevens inzien
U heeft altijd het recht om de door cadeau met Tekst opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met uw verzoek naar info@cadeaumettekst.nl. Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wil maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. 
Heb u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stelt u hier niet langer prijs op, dan kunt u uzelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om uw persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.
Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Cadeau met Tekst en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.


Contactgegevens
Cadeau met tekst
Maaslaan 6a
3363 CJ Sliedrecht
Voor vragen, opmerkingen of andere zaken zijn wij telefonisch bereikbaar van ma t/m za van 9:30 tot 16:00 via 06-29836101. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact zijn wij ook bereikbaar via:
info@cadeaumettekst.nl
WhatsApp 06-29836101

© 2017 - 2018 Cadeau met Tekst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.